Comenzi/Intrebari 0770.954.772
L - V: 8AM - 7PM

S - D: 8AM - 2PM

Cos cumparaturi

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

section

Despre Noi

Ansun este o companie ce se dedica tehnologiei din domeniul bateriilor si a sistemelor de generare a energiei solare aplicate. Produsele Ansun au fost special create pentru a oferi mai multa putere si eficienta. Ansun va aduce intotdeuna pe piata o tehnologie creativa, bazata pe dezvoltarea si implementarea unor accesorii IT si de telefonie revolutionare. Ansun promite mai multa putere, incercand sa dubleze viata telefonului sau a tabletei tale.

Gama Power

Gama Power a fost creata special pentru telefoanele mobile smart, si presupune carcase ce dispun de extensie de baterie. Bateria unui telefon smart are intre 2200 si 2600 mAh putere. Pentru a oferi cel putin o incarcare eficienta, este necesar ca extensia sa fie cel putin egala cu puterea bateriei originale din fabrica. Astfel, Ansun va oferi intotdeauna prin aceasta gama carcase cu cel puterea de cel putin 2600 mAh.

Gama Energy

Cea mai eficienta si puternica surssa de energie eco la ora actuala este enrgia solara. Sistemele de generare a energiei solare absorb lumina soarelui si apoi o transforma in electricitate. In sectiunea gadgeturi, Ansun a adus energia solara in cel mai folosit device din lume, si anume telefonul mobil smart. Carcasele din gama energy au celule fotovoltaice incorporate, fiind posibila incarcarea telefonului prin lumina solara.

Gama Exclusive

Gama exclusive a fost creata pentru a sustine energetic mai multe dispozitive, atunci cand nu aveti posibilitatea de a le incarca prin metode clasice. Produsele din aceasta gama sunt sisteme de energie solara de mici dimensiuni. Pot incarca orice device direct prin USB, cum ar fi tableta, laptop, notebook, Ipod, Ipad, PSP, GPS, PDA camera digitala. Toate produsele sunt fabricate din celule fotovoltaice cu rata de conversie superioara (22%) de tip monocristalin. Gama exclusive este ideala in calatorii, vacante, asigurand o incarcare eficienta oriunde si oricand.